Zijn vanuit Zijn

Mijn belangrijkste opdracht is om iedereen te laten zijn, wie hij/zij bedoeld is te zijn

Vanuit mijn verlangen om  mensen te inspireren om te gaan leven vanuit hun eigen IK, is de documentaire ‘Zijn vanuit zijn’ ontstaan. Ik gun ieder mens dat ze volledig zichzelf mogen zijn.

Door verschillende trauma ervaringen en moeilijke gebeurtenissen die ik tijdens mijn leven heb ervaren, had ik blokkades en patronen in mezelf opgebouwd. Ik leefde niet vanuit mijn ware zijn en dat heeft mij veel gekost. Omdat ikzelf heb mogen ervaren hoe bevrijdend het is als je jezelf gaat helen, gun ik iedereen deze bevrijding. Hierdoor begeleid ik anderen om zichzelf te leren kennen en om eigen krachten (weer) in te zetten.

Voor deze video heb ik vier directeuren / leiders gevraagd of zij hun ervaringen wilden delen en wat hen het ontwikkeltraject heeft gebracht. Ook vertel ik in het kort over mijn eigen reis en geef ik enkele inzichten.

Met dank aan:

  • Meta van der Veen Manager | FD Isala Ziekenhuis
  • Bernardo Eenkhoorn | Directielid Breman Beheer BV
  • Erik van Heuveln | Lid Concerndirectie Breman Installatiegroep BV
  • Hilco Knul | Commercieel Directeur Hemmink BV
Vorig bericht
Podcast BREINN
Volgend bericht
Mooi gesprek met directeur Bernardo Eenkhoorn

Gerelateerde berichten