Succesvol worden begint met jezelf de vraag te stellen: wie ben ik? Jezelf tot in je diepste kern kennen is namelijk bewust zijn van je talenten, emoties en je waarheden. Deze intrinsieke bewustwording verbindt jou met je oneindig potentieel. En dat is het moment dat je verlangens, je potentieel en je kernwaarden zich verbinden met jouw talenten.

Ik geloof dat als je niet goed verbindt met jezelf, je onrustig of eenzaam kan zijn. Je altijd verlangt naar iets wat je nog niet hebt. Je een leegte voelt. Deze heftige emoties krijgen vaak (onbewust) meer draagvlak. We draaien er omheen, we negeren onze gevoelens. Uiteindelijk resulteert dit in keuzes waar je niet 100% achterstaat of leer jij jezelf vaardigheden aan die zijn gecreëerd uit angst. Als je niet weet wie je bent, diep van binnen, houd je jezelf tegen in je ontwikkeling. Om uiteindelijk te kunnen doen waar je voor bent geboren.

Een scherp bewustzijn is essentieel voor leiderschap. Het is namelijk aan jou om je hele organisatie mee te krijgen met je ideeën en gedachtes. Het is ongekend belangrijk dat leiders zich bewust zijn van hun energie en hun krachten waarmee zij leidinggeven. Dit heeft oneindig impact op de organisatie.

Met de AIM-methode hebben we een unieke aanpak ontwikkeld waarmee je bewustwording op een diepere laag realiseert. We gaan op zoek naar jouw intenties, jouw diepere laag en manifesteren dit in jouw bedrijf.

We dagen je uit om je anker te hijsen en aan een reis te beginnen die je laat kennismaken met wie jij diep van binnen bent. Een reis waarin je bewust wordt van je verlangens en je oneindig potentieel. Een reis waardoor jij je emoties gaat herkennen en gaat gebruiken als wegwijzers. Niet leiden in angst, maar in overvloed. Samen laten we een heel ander licht schijnen op het woord leiderschap.

Want toekomstig leiderschap gaat niet meer om hiërarchie en om harde taal. Het gaat om er ZIJN. Voor jezelf, je gedachtes en je collega’s. Het gaat om draagvlak creëren binnen de organisatie vanuit je eigen krachten. Anderen meekrijgen in je visie. Krachtige handvatten bieden aan de veranderende wereld om ons heen.

Het sleutelwoord is verbinding. Met jezelf én met de mensen om je heen. Die diepe verbinding creëer je alleen als je vertrouwt op mensen, een omgeving bieden waar fouten gemaakt mogen worden en waar luid wordt geapplaudisseerd wanneer successen worden behaald.

Ben jij er klaar voor om je niet langer te verschuilen omdat je niet goed weet wie JIJ bent? Op zoek te gaan naar jouw kracht? Emotionele en sociale vaardigheden ontwikkelen?

Zij zien de mens;
Horen de mens;
En voelen zich oprecht verbonden als ze het potentieel aanraken van hun medemens.

Lilian

Onze Programma's

AIM Programma Leiderschap

Goed leiderschap begint met jezelf de vraag te stellen: Wie ben ik? Wat komt er dan als eerst in je op? Jezelf écht leren kennen is: jezelf bewust worden van je talenten, je emoties en je waarheden.

Het AIM programma

Wat waren het weer bijzonder mooie dagen en wat een bewustwording is er ontstaan. Het blok van 3 dagen Awareness en 3 dagen Intention is afgerond en we starten volgende maand met het laatste blok Manifest.