• AIM-Leiderschap

Een effectieve training leiderschap voor impactvolle leiders  

Wie ben jij écht? 
Goed leiderschap begint met jezelf de vraag te stellen: Wie ben ik? Wat komt er dan als eerst in je op? Jezelf écht leren kennen is: jezelf bewust worden van je talenten, je emoties en je waarheden. Bewustwording verbindt jou met je oneindige potentie. Met je talenten en verlangens.

Leven en leiden vanuit angst 
Wat gebeurt er als je geen antwoord kunt vinden op die vragen? Of als je het gevoel hebt dat je niet kunt verbinden met jezelf? Dat je onrustig wordt bij het stellen van de vraag wie je bent? Deze angst wint steeds meer terrein, tot je op een dag vol angstige en negatieve gevoelens wakker wordt. Je vaardigheden zijn gecreëerd vanuit angst en uiteindelijk weerhoudt die angst je van ontwikkeling. Hoe kom je nu nog terug in gedrag en gevoel waarin je vrij bent om te voelen en ervaren wat je écht wilt? Waar jouw passie en verlangen liggen?

Manifesteren
Een scherp bewustzijn is essentieel voor écht zijn wie je bent. Ook – of juist – als je een leidinggevende functie hebt. Je energie of de mate waarin je bewust bent van wie je in je diepste kern bent, zijn waarneembaar door jouw team en de rest van de organisatie. Denk maar eens bij jezelf na: wat doet het met je om een kwetsbaar en toch sterke persoonlijkheid voor je te hebben die precies weet wat hij of zij wil en die drive over kan geven op zijn of haar werknemers of teamleden? Leiders die bewust zijn van hun energie, hebben een enorme impact op allerlei lagen binnen de organisatie.

AIM-leiderschap
Hoe kom jij daar? Hoe vind je de antwoorden op de belangrijkste vragen in je leven? Met de AIM-methode krijg je op een unieke manier bewustwording. In je kern. In je diepste en belangrijkste ‘ik’. Ik help je bewust te worden van je intentie en zorg dat jij deze kan manifesteren in je bedrijf. AIM draagt en nodigt uit om te stoppen met handelen vanuit angst en je kennis te laten maken met jezelf AIM is een methode die je bewust laat worden van je verlangens en laat je ervaren dat je tot alles in staat bent. Een methode – of reis – die een heel ander licht laat schijnen op het woord leiderschap. Je bent in staat te verbinden met de mensen binnen je organisatie, vertrouwen te hebben in deze mensen, fouten durven te maken en anderen het applaus gunnen. Emotionele en sociale vaardigheden zijn hierin essentieel.

Wat levert AIM jou als leider op?

1. Bewustwording

Bewustwording is de eerste stap naar verbinding

2. Geeft antwoord

Mijn werkwijze geeft je antwoord en inzicht op de vragen: wie ben je? Waarom doe je wat je doet? Hoe bereik je jouw oneindig potentieel?

3. Verbinding met je verlangens

AIM brengt je in verbinding met je oneindig potentieel en met je verlangens. Geen methode, maar een ware reis door je emoties zodat je deze gaat herkennen en gebruiken als wegwijzers. Je leert vertrouwen op je eigen gevoel om keuzes te maken en alle seinen te zien.

Wat ga je doen tijdens de AIM-methode? 
AIM is een training die bestaat uit meerdere modules van meerdere dagen. We beginnen met een individuele sessie om vervolgens de leermomenten te vertalen en te gebruiken in jouw ontwikkelreis met jouw reisgenoten. In de komende drie modules gaan we ons focussen op jou als individu:

Module 1: Bewustwording (Awareness)
Wie ben jij?
Masterclass meditatie
Herkennen en erkennen van emoties als wegwijzers
Duur: 2 dagen

Module 2: Intentie (Intention)
Ontdekken van jouw talenten en deze verbinden met jouw oneindig potentieel
Masterclass inspirerend HR-leiderschap
Vanuit je intuïtie en zingeving je HR-rol vervullen
Duur: 2 dagen

Module 3: Manifesteren (Manifest)
Zichtbaar maken van je manifestatie (zichtbaar zijn als HR)
Individuele coaching
Masterclass HRM en zichtbaarheid
Duur: 2 dagen

Afsluiting dag 7: Wie ben ik?
I AM!

Coach- en Trainingslocatie
De Langenhof
Brinkhoekweg 8
8034 PC Zwolle