LILIAN EIJKELKAMP

Bedrijfsconsultant, Flow in your Business
Trainer | Coach | Adviseur

MIJN MISSIE
MENSELIJKE ORGANISATIES CREËREN

LinkedIn

Mijn Intentie is om meer Menselijke Organisaties te creëren. Tijdens mijn werkervaring heb ik zoveel mogen zien en ervaren vanuit verschillende functies en posities. Ik heb bij veel organisaties in de keuken mogen kijken. Steeds meer werd het mij duidelijk dat het gedrag van de mensen het succes van de organisatie bepaalt.

Het menselijke Gedrag heeft me mijn hele leven al geboeid. Waarom reageert iemand zo, waarom laat iemand 1 op 1 een ander gezicht zien als in een groep, welke patronen zorgen voor onbewust gedrag en nog veel meer vragen. Wat mij vooral op is gevallen is hoeveel we ons laten leiden door angst en niet de moed hebben om vanuit kwetsbaarheid te benoemen waar het gedrag vandaan komt. Niet in staat zijn om een samenwerking die niet soepel verloopt, bespreekbaar te maken en datgene te benoemen waar het daadwerkelijk om gaat. Dat mensen het lastig vinden om zich echt te verbinden met de ander. Waar komt dat vandaan? Dat is mijn passie om dat met een organisatie, team of individu inzichtelijk te maken en dit te begeleiden met het ontwikkelproces.

Ik ben mij gaan verdiepen in de theorie en heb verschillende masters afgerond. Van daaruit heb ik mij gecertifieerd als DilemmaCoach en ben gaan werken met het Assessment gericht op gedragscompetenties. Ik ben van mening dat het gedrag bepaalt of je het waar gaat maken in een organisatie en zie iemand als mens en niet als functionaris. Het maakt mij niet uit hoe je eruit ziet, wat voor een opleiding je hebt of wat voor een functie je hebt; maar wat beweegt jou als mens? Wat is jouw passie en volg je je hart? Vanuit mijn eigen ervaring weet ik het verschil tussen de manier van werken gericht op de ander en op de buitenwereld en het werken vanuit je hart zodat je je eigen pad en koers kan volgen en van binnen naar buiten kan communiceren.

Door mijn onafhankelijke denkwijze ben ik in staat een organisatie echt een slag verder te brengen. Van How naar Flow.

Bekijk de diensten of maak vrijblijvend een afspraak.

Lilian

REFERENTIES

Lilian is doortastend, zorgt voor veiligheid en vertrouwdheid om je kwetsbaar op te kunnen en mogen stellen, zowel tijdens team als individuele sessies. Dit en de openheid die Lilian uitstraalt, heeft ertoe geleid te voelen wat er echt is, waarom ik ben wie ik ben, doe wat ik doe, denk wat ik denk. Haar respectvolle benadering hierin heeft mij geholpen om te zien waar mijn pijn zit. Lilian heeft mij geholpen mijn eigen ik, stap voor stap, laag voor laag te ontdekken, waarbij we steeds dichter bij de kern kwamen. De kern, die omringd was door dikke lagen, opgebouwd uit het verleden. Een waardevol proces, welke leidt tot mijn eigen ik.

Linda Schwering | Welzijnswerker sport, leefstijl | Wijz Zwolle

Ik heb Lilian leren kennen als een gedreven HR business partner met daadkracht. Weet snel tot de kern te komen en maakt de zaken bespreekbaar. Schuwt daarbij niet mensen een spiegel voor te houden met respect voor de persoon. Zet sterk in op ontwikkeling van zowel leiding als medewerker. Ieder in zijn kracht. Dit maakt haar een goede sparringpartner voor alle lagen binnen de organisatie.

Olaf Schulte | Member of the Group Executive Committee | Zehnder Group

Lilian is een krachtige vrouw die, nadat ze samen met ons, het doel had vastgesteld, gedegen en zeer zorgvuldig te werk gaat. Ze is fanatiek, doortastend maar met een enorm gevoel voor de bal. Ze is in staat de vinger op de zere plek te leggen en in heldere en een voor iedereen te begrijpen taal, duidelijk te maken waar het pijnpunt ligt maar nog belangrijker wat daar aan te doen. We hebben gezamenlijk met haar een training opgezet die beantwoord aan de wensen van onze medewerkers waarbij, team, communicatie en zelfreflectie de sleutelwoorden zijn. Ze weet wat onder tafel gedacht wordt, boven tafel bespreekbaar te maken waarmee ze bereikt dat mensen elkaar beter verstaan om vervolgens intensievere samenwerking te laten slagen.

Rob Lenferink | Directeur | Eigenaar Lenferink B.V.

Lilian geeft zo’n goed gevoel in wie je bent, wat je bent en dat je er mag zijn. Ze gaf ons training bij WijZ waar veel onderliggende emoties vrijkwamen. Van daaruit wou ik graag zelf verder met mijn persoonlijke ontwikkeling. Ik heb haar gevraagd om mij ook individueel te coachen. Zij heeft mij weer naar mijn gevoel gebracht i.p.v. te leven vanuit mijn hoofd en vanuit angst. Ze heeft mij in mijn kracht gezet waardoor ik weer vertrouwen heb zodat ik zelf keuzes kan maken. Mijn hele lijf reageerde eerder op mijn angst en ik kom nu veel krachtiger uit mijn woorden en voel mij veel beter. Ik ben vaker gecoacht maar nooit eerder ben ik bij mijn eigen kern gekomen. De dingen die ze mij vanuit bewustwording liet voelen en wat ze tegen mij zei, heeft mij zoveel kracht gegeven. Op persoonlijk vlak, in situaties op mijn werk maar ook in mijn hele leven.

Birsen Tas | Projectcoördinator | WijZ

ONZE PARTNERS

Loopt u ook tegen vraagstukken aan?

Menu