Referenties over Lilian Rientjes

Ik zie jou niet als functionaris, maar als mens. Wie ben jij?
Wat is jouw passie? Volg jij iedere dag je hart?
Mijn sessies zijn gestoeld op vertrouwen en op verbinding.
Ik zie jou.

Als je op het punt staat in je leven dat je wel wat hulp kunt gebruiken…

Vanuit het werkveld heb ik Lilian leren kennen en uiteindelijk heb ik een intensief coaching traject bij haar gevolgd. In een prachtige omgeving, op een inspirerende locatie ben ik nog bewuster geworden van mezelf en van mijn gevoel. Lilian geeft je het vertrouwen en neemt je mee op reis om dichter bij jezelf te komen. Nieuwe inzichten, bewustzijn, overgeven aan jezelf en de aanwezige energie. Lilian straalt liefde uit in alles wat ze doet en hoe ze je begeleidt. Samen kom je tot de kern en wordt je in staat gesteld om de confrontatie en het avontuur met jezelf aan te gaan. De wijze waarop ze dat doet is inspirerend en puur. Ze geeft je het gevoel en vertrouwen dat je volledig jezelf kunt zijn en in korte tijd maakt zij samen met jou het verschil…

Marloes Schrijver | HR Director | Webasto Thermo & Comfort

Lilian is doortastend, zorgt voor veiligheid en vertrouwdheid om je kwetsbaar op te kunnen en mogen stellen, zowel tijdens team als individuele sessies. Dit en de openheid die Lilian uitstraalt, heeft ertoe geleid te voelen wat er echt is, waarom ik ben wie ik ben, doe wat ik doe, denk wat ik denk. Haar respectvolle benadering hierin heeft mij geholpen om te zien waar mijn pijn zit. Lilian heeft mij geholpen mijn eigen ik, stap voor stap, laag voor laag te ontdekken, waarbij we steeds dichter bij de kern kwamen. De kern, die omringd was door dikke lagen, opgebouwd uit het verleden. Een waardevol proces, welke leidt tot mijn eigen ik.

Linda Schwering | Welzijnswerker sport, leefstijl | Wijz Zwolle

Ik heb Lilian leren kennen als een gedreven HR business partner met daadkracht. Weet snel tot de kern te komen en maakt de zaken bespreekbaar. Schuwt daarbij niet mensen een spiegel voor te houden met respect voor de persoon. Zet sterk in op ontwikkeling van zowel leiding als medewerker. Ieder in zijn kracht. Dit maakt haar een goede sparringpartner voor alle lagen binnen de organisatie.

Olaf Schulte | Member of the Group Executive Committee | Zehnder Group

Lilian is een krachtige vrouw die, nadat ze samen met ons, het doel had vastgesteld, gedegen en zeer zorgvuldig te werk gaat. Ze is fanatiek, doortastend maar met een enorm gevoel voor de bal. Ze is in staat de vinger op de zere plek te leggen en in heldere en een voor iedereen te begrijpen taal, duidelijk te maken waar het pijnpunt ligt maar nog belangrijker wat daar aan te doen. We hebben gezamenlijk met haar een training opgezet die beantwoord aan de wensen van onze medewerkers waarbij, team, communicatie en zelfreflectie de sleutelwoorden zijn. Ze weet wat onder tafel gedacht wordt, boven tafel bespreekbaar te maken waarmee ze bereikt dat mensen elkaar beter verstaan om vervolgens intensievere samenwerking te laten slagen.

Rob Lenferink | Directeur | Eigenaar Lenferink B.V.

Lilian geeft zo’n goed gevoel in wie je bent, wat je bent en dat je er mag zijn. Ze gaf ons training bij WijZ waar veel onderliggende emoties vrijkwamen. Van daaruit wou ik graag zelf verder met mijn persoonlijke ontwikkeling. Ik heb haar gevraagd om mij ook individueel te coachen. Zij heeft mij weer naar mijn gevoel gebracht i.p.v. te leven vanuit mijn hoofd en vanuit angst. Ze heeft mij in mijn kracht gezet waardoor ik weer vertrouwen heb zodat ik zelf keuzes kan maken. Mijn hele lijf reageerde eerder op mijn angst en ik kom nu veel krachtiger uit mijn woorden en voel mij veel beter. Ik ben vaker gecoacht maar nooit eerder ben ik bij mijn eigen kern gekomen. De dingen die ze mij vanuit bewustwording liet voelen en wat ze tegen mij zei, heeft mij zoveel kracht gegeven. Op persoonlijk vlak, in situaties op mijn werk maar ook in mijn hele leven.

Birsen Tas | Projectcoördinator | WijZ

Onze Opdrachtgevers