Referenties AIM

AIM is een unieke methodiek wat bewustwording op een diepe laag realiseert. Je wordt je bewust van je intentie en zorgt dat deze zichtbaar gemanifesteerd wordt in je bedrijf.

Het AIM-programma is voor mij van grote waarde geweest. Een cadeau! Een gamechanger! Geen gamechanger in de zin dat ik er als een andere persoon uit ben gekomen. Juist niet! Ik ben juist dichterbij de persoon gekomen die ik in de essentie ben en altijd al ben geweest. En dat is goud waard! Dat geeft energie en maakt ook kalm. Het heeft me veel geleerd over mezelf en m’n bewustzijn vergroot. Hierdoor kan ik mezelf krachtiger manifesteren.

Het geheel van de coaching en het AIM-programma hebben mij een mogelijkheid geboden om in aanraking te komen met een diep weten dat er altijd al heeft gezeten. Het heeft luiken opengezet en zonnestralen naar binnen laten schijnen.

De kracht van AIM zit in een aantal factoren. De groepsdynamiek zorgt voor waardevolle en leerzame momenten. Geweldig hoe een ander je kan inspireren en helpen d.m.v. zijn/haar eigen verhaal. De kern van de waarde van AIM zit ‘m vooral in Lilians prachtige intenties om dit te doen. Lilian doet dit vanuit liefde, gunnen, energie, kracht en inspiratie en ook de ruimte voor humor. Dat maakt het zo bijzonder en succesvol. Feitelijk het enige dat het programma nodig heeft. De rest is vorm en ontstaat vanzelf.

Robert IJkens – Head of Product Management – Zehnder Group

Het AIM programma, in één woord WOW. En wat zou ik willen dat ik dit jaren geleden al had kunnen volgen.
Het zorgt voor zoveel bewustwording, over jezelf maar ook wat een enorme positieve impact je kunt hebben op je medewerkers, collega’s en je dierbaren.
Ik ben echt wakker geworden, ik leef niet meer vanuit angst maar vanuit compassie en daarmee kun je zoveel mooie dingen bereiken.
De start met individuele coaching was voor mij echt heel nuttig en essentieel om het hele programma te kunnen starten.
Dit gaf me veel inzicht in, wie ben ik en vanuit welke intentie doe ik de dingen. Het bracht naar boven waar mijn passies en mijn kwaliteiten liggen en hoe ik dit kan inzetten om andere te inspireren. Hierdoor kon ik tijdens de gezamenlijke sessies echt verdiepen en verbinden met mijn collega’s. Het is ook echt superfijn om dit samen met je collega’s te doen. Dit zorgt ervoor dat je, je echt kwetsbaar kunt opstellen, de verbinding met je collega’s kunt voelen en gezamenlijk een missie kunt ‘uitstralen’ naar de hele organisatie. Lilian haalt door haar energie, liefde en passie het beste bij iedereen naar boven en dit zorgt voor een zeer waardevol traject; voor de deelnemers op persoonlijk niveau en daarmee ook voor de organisaties op professioneel niveau. Wil je leiders in je organisatie die echt het verschil maken en de mensen oprecht kunnen verbinden met de organisatie dan zou ik absoluut voor dit programma kiezen.

Claudia Lette | Owner Insparcle

AIM betekent voor mij: Ik voel, zie en onderzoek en mag van mezelf meer dan voorheen
Het AIM traject is een innerlijke reis naar je potentieel. De reis begon met persoonlijke coaching, waarbij mijn eerste opstelling me bewust maakte van veel “waarheden en overtuigingen” die ik met me meedraag. Met dat als kapstok zijn we verder gegaan met oefeningen en kennis vergaren over o.a. vertragen, te luisteren naar je systeem en het vermogen om met compassie naar een ander te kijken (i.p.v. te oordelen).
Maar ook hoe je met een intern dialoog persoonlijke ontwikkeling voedt en belemmeringen kan oplossen. Mijn reis had een extra dimensie, omdat ik die samen met collega’s heb bewandeld, waardoor het direct tastbaar en toepasbaar was (en is!). Er ontstaan betere relaties, die veel meer dan normaal open staan verbinding: omdat we met de elkaar kennis hebben van “de kracht van kwetsbaarheid”.
Waarom AIM: “Ontdek je potentieel, het is absoluut de moeite waard”

Mike Louis | Change Manager | Xilo

Ik heb Lilian leren kennen als een heel fijn en liefdevol persoon. Samen met haar ben ik ongeveer 4 jaar geleden begonnen aan een individueel coaching programma. Daarbij is de reis naar mezelf begonnen. Na 1,5 jaar heb ik een hele mooie individuele ontwikkeling mogen doormaken.

Toen ze me daarna vroeg of ik wilde deelnemen aan het AIM programma twijfelde ik wel even. Ik vond het vooraf vooral heel spannend. Jezelf blootgeven tijdens een individuele sessie is één. Voor een groep voelde op dat moment als een hele grote stap. Daarnaast dacht ik hoeveel meer kan ik na de individuele coaching nog over mezelf leren.

Het is echt heel bijzonder hoe veel verder de reis daarna is gegaan. Ik ben ontzettend trots en dankbaar dat ik samen met mijn collega’s en Lilian deze AIM reis heb mogen maken. Het was voor mij een achtbaan van emoties. Ik voelde tijdens de verschillende dagen zoveel gevoelens zoals angst, onzekerheid, verdriet maar ook liefde en blijdschap (soms zelfs euforisch). Je voelt je soms ineens heel kwetsbaar maar door dat juist te laten zien ligt daar ook je grootste kracht.
Heel mooi wat voor persoonlijke inzichten uit dit groepsproces zijn gekomen. Met behulp van de verschillende oefeningen en daggasten, maar ook door inzichten uit de reis van groepsgenoten heb ik heel veel over mezelf geleerd. Ik heb mijn kernwaarden ontdekt (liefde en moed) en weet dat ik er mag zijn! En gelukkig voel ik nog altijd alle eerder genoemde emoties. Het enige wat veranderd is dat ik ze juist omarm. Ik heb geleerd dat ik nooit ben uitgeleerd. Nog steeds leer ik elke dag en sta bewust stil bij wat ik voel en probeer te ontdekken wat het me wil vertellen. Ik leef vanuit liefde. Ik heb zoveel liefde om te delen (maar ontvang het ook met liefde😊).

Ik ben Lilian ontzettend dankbaar en ik ben heel blij dat ik de stap heb gezet om mee te doen aan het AIM programma. Ook wil ik mijn groepsgenoten bedanken voor deze ontzettend mooie momenten. Ik kan iedereen (zowel persoon als bedrijf) aanraden om jezelf te leren kennen. Het AIM programma heeft me dichter bij mezelf gebracht waardoor ik ook dichter bij anderen ben gekomen. Leven vanuit liefde, heerlijk!

Nicky Tuink | Head Operations | Zehnder Group

Onze Opdrachtgevers