Samen creëren wij Flow

OVER ONS

BusinessFlow is opgezet door Lilian Rientjes vanuit een jarenlange carrière als manager, trainer, coach en HR Business Partner. Vanuit haar rol heeft zij zoveel gezien en opgepakt dat het tijd werd om haar eigen koers te gaan varen. Lilian is samenwerkingen aangegaan met mensen die allemaal vanuit dezelfde basis werken en hetzelfde doel voor ogen hebben, namelijk ‘Menselijke Organisaties’ creëren.

BusinessFlow brengt de vrouwelijke touch in de zakelijke wereld waardoor er meer ‘bezieling’ in een organisatie ontstaat. Vanuit intuïtie en zakelijkheid naar het desgewenste resultaat. Veel bedrijven weten wel wat ze doen en hoe ze het doen, maar hun ‘waarom’ zijn ze kwijt. Vanuit het creëren van bewustwording, de kracht van kwetsbaarheid en moed ontstaat er ontwikkeling.

Vertel me en ik luister; laat me zien en ik kijk;
laat het me beleven en ik leer

Je komt in de juiste Flow als je je hart durft open te stellen. Dan kom je bij een diepere laag, bij de kern. Het is tijd dat wij uit onze schulp kruipen. Die schulp wordt gebruikt om ons te beschermen tegen onze angsten. BusinessFlow begeleidt individuele, team en organisatieprocessen om vanuit ware vrijheid te kunnen handelen in het hier en nu. Wij begeleiden de stappen om uit de beschutting van je schulp te kruipen om je ware hart te kunnen laten zien. Dan pas kan men op een diepere laag gaan samenwerken. Vanuit begrip voor elkaar en vanuit een bewustwording van je “eigen ik”.

We zijn zo bezig om onze waarheid aan elkaar te verkondigen, elkaar te overtuigen. Zo ontneem je elkaars ruimte in plaats van juist te leren van elkaar. Dan ontstaat er groei.

BusinessFlow brengt magie bij een organisatie door te beseffen hoe mooi het is om te gaan werken vanuit een zuivere intentie vanuit persoonlijke kracht. De mensen maken het verschil binnen een organisatie. Gericht op het doel, op het resultaat wat een organisatie op dat moment voor ogen heeft en los van twijfels en angsten.

Tijdens onze coaching en trainingen maken wij gebruik van de kracht van kwetsbaarheid vanuit vertrouwen en verbinding. Tijdens een reflectiegesprek vanuit de uitkomsten van een Assessment ontstaan er ontroerende bewustwordingen en vanuit intuïtie en ervaring raken wij de kern van het “probleem”. Van daaruit begeleiden wij mensen, teams en organisaties in hun ontwikkelproces op maat.

Ons Team

Foto van Lilian bij de pagina over Lilian.

Lilian Rientjes

Trainer | Coach | Adviseur

Het is mijn missie om menselijke organisaties te creëren. Vanuit deze missie heb ik BusinessFlow opgericht. Flow in your business.

Laurens Stigter

Adviseur Familiebedrijven | Coach

Vanuit jarenlange ervaring als CEO en aandeelhouder van een familiebedrijf kan ik naast de ondernemer/directeur staan middels coaching & advies.

Alice Rientjes

Singing | Teaching | Coaching

Ik help je om bewustwording en balans te creëren door middel van het inzetten van jouw stem. Zodat jij en jouw verhaal écht worden gehoord!

Foto van Femke bij de pagina over ons.

Femke van Hove

Trainingsactrice

Gedreven trainingsacteur met oog voor de deelnemer en een grote betrokkenheid tijdens het hele traject.

Jasper werkt als coach voor BusinessFlow.

Jasper Manting

Coach

Wie zou je zijn als je helemaal vrij was van alles. Ik coach vanuit verbinding en gelijkwaardigheid en help jou bij het hervinden van je krachtige eigenheid, zodat hoofd en hart weer in balans komen.

Onze Dienstverlening

Training

Leren door zelf te ervaren

Coaching

Persoonlijke Kracht

Assessment

Biedt inzicht in het gedrag

Leiderschap

Authentiek leiderschap programma

Bedrijfsscan

Heldere inzichten en advies

Advies

HR en Organisatie advies

Onze Opdrachtgevers

Onze Partners