Samen creëren wij Flow

OVER ONS

BusinessFlow is opgezet door Lilian Eijkelkamp vanuit een jarenlange carrière als manager, trainer, coach en HR Business Partner. Vanuit haar rol heeft zij zoveel gezien en opgepakt dat het tijd werd om haar eigen koers te gaan varen. Lilian is samenwerkingen aangegaan met mensen welke allemaal vanuit dezelfde basis werken en hetzelfde doel voor ogen hebben, namelijk ‘Menselijke Organisaties’.

BusinessFlow brengt de vrouwelijke touch in de zakelijke wereld waardoor er meer ‘bezieling’ in een organisatie ontstaat. Vanuit intuïtie en zakelijkheid naar het desgewenste resultaat. Veel bedrijven weten wel wat ze doen en hoe ze het doen, maar hun ‘waarom’ zijn ze kwijt. Vanuit het creëren van bewustwording, de kracht van kwetsbaarheid en moed ontstaat er ontwikkeling.

Vertel me en ik luister; laat me zien en ik kijk;
laat het me beleven en ik leer

Je komt in de juiste Flow als je je hart durft open te stellen. Dan kom je bij een diepere laag, bij de kern. Het is tijd dat wij uit onze schulp kruipen. Die schulp wordt gebruikt om ons te beschermen tegen onze angsten. BusinessFlow begeleidt individuele, team en organisatieprocessen om vanuit ware vrijheid te kunnen handelen in het hier en nu. Wij begeleiden de stappen om uit de beschutting van je schulp te kruipen om je ware hart te kunnen laten zien. Dan pas kan men op een diepere laag gaan samenwerken. Vanuit begrip voor elkaar en vanuit een bewustwording van je “eigen ik”.

We zijn zo bezig om onze waarheid aan elkaar te verkondigen, elkaar te overtuigen. Zo ontneem je elkaars ruimte in plaats van juist te leren van elkaar. Dan ontstaat er groei.

BusinessFlow brengt magie bij een organisatie door te beseffen hoe mooi het is om te gaan werken vanuit een zuivere intentie vanuit persoonlijke kracht. De mensen maken het verschil binnen een organisatie. Gericht op het doel, op het resultaat wat een organisatie op dat moment voor ogen heeft en los van twijfels en angsten.

Tijdens onze coaching en trainingen maken wij gebruik van de kracht van kwetsbaarheid vanuit vertrouwen en verbinding. Tijdens een reflectiegesprek vanuit de uitkomsten van een Assessment ontstaan er ontroerende bewustwordingen en vanuit intuïtie en ervaring raken wij de kern van het “probleem”. Van daaruit begeleiden wij mensen, teams en organisaties in hun ontwikkelproces op maat.

Ons Team

Claudette Jacobs

Lifecoach | Spreker
Patronen herkennen en doorbreken is de start van een nieuw begin. Ik laat je je eigen kracht en mogelijkheden weer voelen!

Alice Rientjes

Singing | Teaching | Coaching
Ik help je om bewustwording en balans te creëren door middel van het inzetten van jouw stem. Zodat jij en jouw verhaal écht worden gehoord!

Wendy Rientjes

Trainer | Coach
Ik ondersteun organisaties door middel van individuele coaching, teamcoaching, training en advies. Betrokken en bekwaam!

Lizete Morais

Coach | Trainer | Spreker
Het ondersteunen van individuen om hun authentieke stem, kracht en voldoening te vinden in hun loopbaan en leven, is mijn doel.

Femke van Hove

Trainingsactrice
Gedreven trainingsacteur met oog voor de deelnemer en een grote betrokkenheid tijdens het hele traject.

Onze Diensten

Training

Leren door zelf te ervaren

Coaching

Persoonlijke Kracht

Assessment

Biedt inzicht in het gedrag

Leiderschap

Authentiek leiderschap programma

Bedrijfsscan

Heldere inzichten en advies

Advies

HR en Organisatie advies

Onze Opdrachtgevers

Onze Partners

Menu