Podcast BREINN

Wat was het bijzonder om deze podcast met Stefan Kuiper van BREiNN op te nemen.
Normaal stel ik de vragen en dan hoeft het niet over mij te gaan dus dat was even wennen aan de andere kant van de tafel.
Ik voel steeds meer en meer dat ik mensen mag (aan)raken en inspireren om hun eigen weg te gaan en in hun kracht mogen gaan staan. De mooie bevestiging kwam van Selma Laarman. Zij studeert af bij Breinn en zij hielp bij de set up.
Na afloop vroegen we haar wat ze er van vond en ze was diep geraakt en begon te huilen.
Ik vroeg haar “wat raakt jou nu zo?”

“Je hebt mij echt geraakt met je verhaal en de manier waarop je pijn ombuigt in kracht.
Ik ben dankbaar dat ik dit gesprek en het moment heb mogen meemaken!”
Ik heb mij als kind en later ook, ondanks dat ik niet alleen was, heel erg alleen gevoeld en onbegrepen; aan wie kon ik mijn verhaal kwijt? Dat was voor mijn omgeving niet te begrijpen, dus ik deed het alleen. Niet zeuren, doorgaan, erg mijn best doen en alles met een glimlach en humor verbloemen. Zo kon niemand aan mij zien dat ik pijn had en verdrietig was.
Ik wil met mijn verhaal mensen inspireren om hun pijn te uiten en te Helen en de pijn die je in je hart meegedragen hebt om te zetten in je grootste kracht. Zo creëren we samen krachtige mensen en krachtige bedrijven.
Vanuit mijn BusinessFlow spreuk “Van hard en moet naar hart en moed”.
Doordat ik daar geweest ben, kan ik de eenzaamheid bij de ander ook voelen. Wie is er voor jou?
Je hoeft het niet alleen te doen; we zijn samen veel krachtiger!

Stefan van Breinn:
“Ditmaal een gesprek met Lilian Rientjes.
Iemand die Breman Installatiegroep goed kent. Iemand die veel ervaring heeft als het gaat om de ontwikkeling van groepen, van mensen en van leiders in allerlei vormen. Die heeft ze opgebouwd door de jaren heen. Maar wie Lilian écht goed kent, weet dat het bij haar niet om ‘succes’ gaat.

Wat haar hogere doelen zijn? Daar kom je achter in dit intrigerende gesprek waarbij Lilian zich van haar kwetsbare kant laat zien. Een zuiver, eerlijk en transparant interview met Stefan Kuiper over hoe je als leider van grote waarde kan zijn, bijvoorbeeld voor je personeel of gewoon ‘je naaste’.

Vorig bericht
BusinessFlow model
Volgend bericht
Zijn vanuit Zijn

Gerelateerde berichten