10 jaar Anniversary

Vandaag vier ik mijn 10 jarige jubileum! Wat waren het al prachtige jaren. Voor mij was het ook een persoonlijke reis qua ontwikkeling en opleidingen. Steeds meer werd het mij duidelijker wat ik hier te doen heb en dat is Verbinden en Bewustwording creëren; bewustwording is de eerste stap naar verandering.

In elke ontmoeting mocht ik ook mijzelf ontmoeten. Alle coachingen en trainingen die ik mocht begeleiden, genoot ik van de gezamenlijke helende reis en zag ik beeldschoon resultaat omdat de mensen de moed hadden om in zichzelf te investeren. Als prachtige parels dan zichtbaar worden in een organisatie komt het ware talent en de pure kwaliteit naar voren en kun je het potentieel gaan benutten. Ik voel enorm veel dankbaarheid dat ik van zoveel mooie opdrachtgevers het vertrouwen krijg om dit binnen het bedrijfsleven te creëren. Professor Jan Rotmans inspireert mij met zijn wetenschap dat we in de overgang zitten naar een nieuw tijdperk. De Mens weer centraal!

Systemen kunnen alleen veranderen als de mens verandert; een persoonlijke transitie. Ik wil graag een verbinder zijn naar dit nieuwe tijdperk. Er is een nieuwe cultuur aan het ontstaan, een nieuwe manier van denken, voelen, werken en leven en daar draag ik met alle liefde nog vele jaren mijn steentje aan bij.

Lilian

Vorig bericht
TV uitzending RTL 7 Ondernemend Nederland
Volgend bericht
Certificaat Opstellingen

Gerelateerde berichten