COACHING

Betere resultaten met mensgericht organiseren

Human Resource Development gaat om het ontwikkelen van een uniek personeelsbestand. Welke kwaliteit heeft iemand die passen bij een bepaalde rol of functie? Zowel op individueel niveau als op team- en organisatieniveau bieden we hulp voor het creëren van een mensgerichte organisatie en een passend personeelsbestand. Want de juiste mensen op de juiste plek zorgt voor meer kwaliteit en betere resultaten.

Coaching van BusinessFlow is gericht op (zelf)management, persoonlijke ontwikkeling en professionele groei: we laten iedere werknemer kennis maken met hun ware ik en hun passie, verlangens en kwaliteiten. Werken vanuit je persoonlijke kracht en eigen energie zijn een inspiratiebron voor jezelf en je (werk)omgeving. Meer invloed op de eigen ontwikkeling om een maximale bijdrage te leveren aan jouw organisatie.

Resultaat

Met onze coaching op maat creëren we een resultaatgerichte, transparante en begrensde aanpak. Naast het cognitieve coachen zal er ook lichaamsgericht en energetisch gewerkt worden door het inzetten van een opstelling (systemisch coachen). Ons lichaam is zo wijs, wijzer dat wij denken kunnen. Leren luisteren naar de taal van je lichaam en weggestopte emoties bevrijden zodat je weer kan en mag voelen. Je grootste levenslessen waar je doorheen mag gaan, kunnen dan je grootste successen opleveren.
Non-verbaal krijgt ons lichaam de meest zuivere weerspiegeling van het zielsveld. Als we gaan praten, maken we altijd een vertaalslag waarin bepaalde onzuiverheden kunnen optreden. Daarnaast vertel je juist niet waar je niet bewust van bent of niet meer weet. Omdat alles wat in je lichaam en zenuwstelsel opgeslagen zit niet luistert naar theoretische concepten maken we ruimte voor ervaringsoefeningen. Dit zal intuïtief en vanuit ervaring begeleid worden.
Voor elk coaching traject vindt een intake plaats om het doel en de gewenste resultaten te formuleren.

Onze coaching trajecten

  • Leiderschapsontwikkeling
  • Individuele coaching
  • Persoonlijke ontwikkeling
  • Loopbaan coaching
  • Team coaching
  • Organisatie coaching
  • Outplacement
TRAINING
ASSESSMENT