TRAINING

Trainingen vóór mensgerichte organisaties

Welke invloed heeft jouw gedrag als leidinggevende of manager op anderen? Door de trainingen van BusinessFlow creëer je meer bewustzijn en gaan we op een interactieve manier aan de slag met jouw ervaringen, gedrag en communicatie met anderen. De mate waarin jouw organisatie succesvol is, hangt namelijk voor het grootste gedeelte af van de mensen die er werken. Jij en je werknemers. Op welke manier gaan jullie onderling met elkaar om? Hoe behandelen en benaderen jullie klanten? Of collega’s? Op welke wijze geef jij leiding?

Onze trainers helpen je bij het realiseren van organisatiedoelstellingen en rollen een volledig programma binnen jouw organisatie uit. Trainingen op maat, in kleine groepen. We richten ons tijdens de trainingen op ontwikkeling, persoonlijk gedrag, individuele eigenschappen, patronen en uitdagingen. We zetten assessments in maar we willen ook dat lessen en inzichten direct meegenomen worden in de alledaagse werkzaamheden. Onze trainingen zijn dus ook On The Job en we gebruiken voorbeelden uit de praktijk om goed te kunnen reflecteren.

 

Lilian coachend in haar werkruimte

Al onze trainingen

  • Leiderschapsontwikkeling
  • Directie & MT Ontwikkeling
  • Persoonlijke Ontwikkeling
  • Communicatie Training
  • Feedback Training
  • Sollicitatietraining voor Managers

Leren door te ervaren

Mensgericht werken en leren heeft te maken met de mate van interactie en ervaring. Daarom zijn onze trainingen ingericht met een goede afstemming tussen theorie, interactie, oefenvormen, integratie en reflectie vanuit opgedane ervaring. Voor, tijdens en na de trainingsmomenten. We gebruiken situaties en voorbeelden uit jullie dagelijkse praktijk. Gericht op een persoonlijke – mensgerichte – diepgang waardoor we altijd het gewenste resultaat boeken!

COACHING