BEDRIJFSSCAN

Van inzicht naar een mensgerichte organisatie

Een goede, duurzame en mensgerichte organisatie of aanpak start met een goede balans in het team. Individuen moeten elkaar aanvullen, krachten worden gebundeld en afbreukrisico’s worden verminderd. Met onze bedrijfsscan krijg je inzicht in jouw organisatie. Wat gaat er nu al goed? Wat kunnen we verbeteren? Waar kun je professionaliseren? Je kunt de bedrijfsscan zien als een startpunt. De uitkomsten bieden een analyse en concrete handvatten om van je organisatie een mensgerichte organisatie te maken. Want bij een mensgerichte organisatie gaat het om samen staan en gaan voor een doelstelling en een visie.

Doel van een bedrijfsscan

Met onze bedrijfsscan komt essentiële informatie over de organisatie, de werkwijze en de mensen naar voren. Het doel is om vanuit onze ervaring de verbetermogelijkheden voor jouw organisatie in kaart te brengen. Met de uitkomsten van de bedrijfsscan zal BusinessFlow haar bevindingen presenteren als aanbevelingen. Zo bewegen we samen naar een mensgerichte organisatie.

De mens centraal in een mensgerichte organisatie

De mens centraal klinkt logisch. Maar een van de meest voorkomende verbeterpunten is het verbeteren van de positie van de mens binnen de organisatie. Bij de bedrijfsscan en alle trainingen van BusinessFlow staat de mens centraal zonder haar objectiviteit te verliezen. Wist je dat op de lange termijn gelukkige en vrije werknemers meer opleveren?

LEIDERSCHAP
ADVIES