ADVIES

Advies voor een mensgerichte organisatie

Communicatie, begrip en drijfveren zijn essentieel in het creëren van een organisatie waar de mens centraal staat en waar we uitgaan van de mens als belangrijkste factor voor het realiseren van resultaat. Waar begin je? Hoe implementeer je nieuwe mensgerichte processen in de huidige strategie en visie? BusinessFlow is een sparringpartner voor CEO’s, leiders en managers. Maatwerktrajecten waar we dieper ingaan op het belang van de mensgerichte organisatie, handvatten en ontwikkeling van een duurzame organisatie. Want overal spelen mensen een cruciale rol. Ben jij eraan toe om samen te werken aan de ontwikkeling van mensen en teams? Samen een plek creëren waar mensen de beste versie van zichzelf kunnen zijn, een gezonde cultuur heerst en iedereen gezamenlijk werkt aan het hogere doel?

 

 

Waarom lukt het jou niet een mensgerichte organisatie te ontwikkelen?

Waarom lukt het organisaties niet om een meer mensgerichte aanpak te ontwikkelen? Waarom reageren individuen anders op bepaald gedrag? Zijn mensen ontevreden? Waarom worden er spelletjes gespeeld? Is er sprake van demotivatie? Of heb je last van verloop?

Organisaties besteden veel geld en tijd aan hei-sessies en vergaderingen, terwijl het probleem niet wordt opgelost. BusinessFlow helpt organisaties met een hands-on en diepgaande aanpak om juist wél resultaat te boeken en weer een hechte organisatie te worden. Met onze Business Opstelling Methode geven we trainingen en tools om problematiek rondom werknemers op te lossen en zo een succesvolle samenwerking te bewerkstelligen.

Hoe wij jou kunnen helpen

Wij bieden de volgende vormen van Advies aan:

  • MT- en Directie Advies
  • Organisatie Advies
  • HR Advies
  • W&S Advies
  • Outplacement Advies
  • Advies bij een Conflictsituatie
BEDRIJFSSCAN