Authentiek leiderschap

Voor wie: Managers/Leidinggevende

Doel: Leidinggeven vanuit persoonlijke kracht en authenticiteit
Omschrijving:

Tijdens deze tweedaagse ga je ontdekken wie je echt bent. Waar ligt jouw persoonlijke kracht en hoe kun je deze inzetten in je leidinggevende functie. Welke patronen heb jij gecreëerd waardoor je eigen ontwikkeling stagneert. Vaak ben je niet bewust van je patronen en dus ook niet van je blokkades. Wanneer evalueer je je eigen leidinggeven? Is dit nog steeds de koers die je wilt varen of is het tijd om de koers bij te stellen. Het blijkt dat in veel gevallen managers onbewust verandering blokkeren. Vanuit aannames en veronderstellingen reageren leidinggevenden en medewerkers op elkaar. Het gevolg is dat er vicieuze cirkels ontstaan, die zichzelf in stand houden. De oplossing ligt in het herkennen en bespreekbaar maken van vicieuze cirkels.

Hiervoor biedt BusinessFlow een leiderschapsprogramma aan. We beginnen met een Management Assessment en een reflectiegesprek. Een mooi vertrekpunt om vanuit bewustwording te ontwikkelen tijdens de training.

De eerste trainingsdag staat in het teken van de zoektocht “Wie ben ik? Wie ben ik als Leider?”

Vanuit deze nieuwe inzichten ga je de praktijk weer ervaren en vinden er twee persoonlijke Coaching sessies plaats om jouw persoonlijke issues en vraagstukken op te pakken.

De tweede trainingsdag staat in het teken van dat wat jij ontdekt en geleerd hebt, en hoe pas je dat in de praktijk toe. Hoe leer je dat jouw mensen in je team waardoor er een teamontwikkeling ontstaat en een betere samenwerking.

Verdere informatie over data en locatie volgt.

Vorig bericht
Training organisatie opstelling
Volgend bericht
Facebookactie

Gerelateerde berichten