Vier seizoenen training

Van Angst naar Persoonlijke Kracht

Vier dat je JIJ bent!

Leef jij nog in je eigen ritme? Volg je nog je eigen natuur? Of ben je meer aan het overleven? Weet jij nog waar je verlangen zit, wat belangrijk voor je is, waar je écht blij van wordt, waardoor je wordt geraakt? Waar vlucht je in om de angst niet te voelen, waar laat jij je door afleiden waardoor je niet tot actie komt? Is er een stemmetje, is dit het nou? Zoals Stef Bos al zong, “Is dit nu later?”. Weet jij waar je echte talent ligt, wat jou bijzonder maakt, kun je nog onbevangen voelen wat je hier te doen hebt?

Er is een jaar voor nodig om oude patronen te doorbreken. De prachtige seizoenen die wij mogen ervaren in Nederland staan voor natuurlijke processen. Hoeveel kunnen we leren van de natuur. Overgave aan wat is, aanwezig zijn, het loslaten van de bladeren elk jaar opnieuw, bloeien en oogsten. Daarom schreven Lilian en Alice een training om jullie weer te verbinden met je eigen natuur, je eigen persoonlijke kracht, ze willen graag met jullie meewandelen om jullie bewust te laten worden van patronen die jullie niet langer dienen. Je had ze misschien nodig om in je kindertijd te overleven, maar dienen ze je nog in het huidige moment? Is het leven niet bedoeld om te vieren? Wat houdt jou tegen?

Lilian en Alice hebben beide ervaren dat het leven wordt overheerst door angst. Lilian in het bedrijfsleven en Alice in de theaterwereld. Deze kennis van het zakenleven en de kracht van muziek en creativiteit hebben zij weten te combineren. Van het hoofd naar het hart.

We zullen muziek en beweging inzetten om verbinding tussen lichaam en geest te herstellen. Als zang- en theaterdocente heeft Alice ervaren hoeveel mensen niet in verbinding zijn met hun lijf en Lilian als trainer/coach. Gewoonweg omdat daar zoveel oude pijn zit opgeslagen die we liever niet willen voelen. Verbinding creëren om je gevoel weer te integreren. Verbinding met onszelf, maar ook met elkaar. Zo gebruiken we het lichaam als spiegel van ons gevoel en gedrag.

Dag 1: Herfst - Loslaten

Loslaten / bewust worden van je painbody (het emotionele pijnlichaam van opgehoopte pijn). De eerste dag zullen we vooral bewustwording creëren van je eigen gedrag en patronen. Dit zullen we inzichtelijk maken door (lichaamsgerichte) oefeningen, het stellen van de juiste vragen en antwoorden voelen, zo worden onderdrukte emoties bevrijd en kun je patronen doorbreken. Waar zit je pijn en waar zit je verlangen?

Dag 2: Winter - Naar binnen

Doordat we op dag 1 bewust zijn geworden van onze pijn, kunnen we op dag 2 bewustwording naar je verlangen creëren. Iedereen heeft zijn dromen, maar als je vanuit angst leeft zul je daar nooit gehoor aan kunnen geven. Diep van binnen weten we het allemaal, maar hoor je het nog en ben je bereid om door je angst heen te gaan? Welke lagen heb je vanuit overlevingsstrategie aangenomen waardoor je niet meer weet wie jezelf bent. Leef je vanuit je ego (buitenkant) of vanuit je hart (binnenkant).

Dag 3: Lente - Nieuw leven

In de lente komt in de natuur alles tot bloei. Lente is nieuw leven, ook voor jou. Leven vanuit je waarheid, de transformatie heeft plaatsgevonden. Transformatie kan ontstaan omdat je vanuit de kern, vanuit je kracht van binnen naar buiten kan handelen. Ontwaken, open je hart zodat je innerlijke visie verhelderd. Visualiseren, wat zou je anders willen, hoe zou je willen dat je leven eruit ziet?

Dag 4: Zomer – Oogsten

Al je harde werken gaat nu vruchten afwerpen, het is tijd om daar van te mogen genieten. Je hebt je huiswerk gemaakt, nu is het tijd om te oogsten.

Vier het leven, vier dat je jij bent!

Data Coaching

Vier donderdagen van 10.00uur tot 17.00uur:

   • 10-11-2016
   • 12-01-2017
   • 13-04-2017
   • 29-06-2017

Locatie: 
Isis Sofia in Dalfsen
www.isissofia.nl

Prijs:
€ 995,- exclusief BTW, inclusief locatiekosten, arrangement en een verse biologische lunch. Geef je op via training@businessflow.nl.

Alice Rientjes en Lilian Eijkelkamp

Vorig bericht
De Nieuwe Organisatie
Volgend bericht
Gezamenlijk vuur als Verbindende Kracht

Gerelateerde berichten