Businessflow bij Ondernemend Nederland

Op een dag word ik gebeld door de Programmamanager van RTL 7 van het programma Ondernemend Nederland. Zondag 8 April gaat de uitzending over ‘De Nieuwe Organisatie’ ofwel Mensgericht. Aangezien mijn missie is “Het creëren van Mensgerichte Organisaties”, ben ik gevraagd als ondernemer van Businessflow hierover ondernemend Nederland iets te vertellen; hoe leuk!

“Zondag 8 april wordt het programma Ondernemend Nederland om 9.55 uur uitgezonden op RTL 7; spannend!”

Dinsdag 20 maart waren de opnames en is er de hele middag gefilmd voor wel 2 minuten uitzendtijd ;). Ik heb mijn mooie opdrachtgever Zehnder Group Nederland gevraagd of de opnames daar plaats mochten vinden. Het spreken voor de camera is een vak apart, maar ik ben gedurende het gehele proces fantastisch begeleid door Mascha van Duijn. Dan realiseer ik mij weer extra hoe fijn het is om zulke lieve mensen om je heen te hebben die je in je kracht zetten. Olaf Schulte heeft op een mooie en persoonlijke manier zijn bijdrage geleverd voor het interview. Ook alle andere mensen die mij geholpen hebben voor deze opnames wil ik bedanken.

Lilian


Vorig bericht
Internationale Vrouwendag
Volgend bericht
TV uitzending RTL 7 Ondernemend Nederland

Gerelateerde berichten